Wat kost het?

Wat kost de reis?
De reis kost €669 per persoon. Dit is de prijs voor een groep van 6 personen, bij meer personen wordt de reis goedkoper!

Wat krijg ik hiervoor?
Voor deze prijs geef ik jou een onvergetelijke week. Hierin zitten:

  • 6+ outdoor activiteiten
  • 6 overnachtingen
  • 6 ontbijtjes
  • 2 diner

Wat moet ik zelf nog regelen en betalen?

  • Je moet zelf regelen hoe je in Slovenië komt. Het voordeel hiervan is dat ik je niet verplicht tot het kopen van een dure vliegtuigticket. Je mag zelf weten waar je bij mij de bus in stapt. Misschien wil je van tevoren wel een liftwedstrijd organiseren, kom je met je auto, wil je zelf je vlucht boeken of ben je al in het land aanwezig. Als je goed zoekt kan je al een retourticket regelen voor tussen de €80-€150. (Adria Airways gaat vanaf april 2017 bijna dagelijks vliegen tussen Amsterdam en Ljubjana voor een hele aantrekkelijke prijs, maar daarover later meer). Wat jou het beste uitkomt!
  • Je mag je eigen biertjes en schnapps betalen. Tussendoortjes en het avondeten mag je ook zelf betalen. Ik kan uiteraard van te voren regelen dat er goedkoop gegeten kan worden en dat in de prijs verwerken maar dan zitten we waarschijnlijk met z’n allen zes dagen lang aan de tomatensoep. Niet iets wat je van deze week verwacht.

Waar moet ik dan heen?
Ik ben vrij flexibel in het ophalen! Als je besluit met het vliegtuig te komen kan ik je ophalen in Ljubljana, Maribor of Triëste (andere luchthavens in overleg). Als je gaat liften of met de auto komt, dan zou het mooi zijn als je tot Ljubljana kan komen! Hier is uiteraard parkeergelegenheid voor je auto.