Mogelijkheden

Langer blijven
Het is mogelijk om na de roadtrip nog langer te blijven in Slovenië. De plek waar we de laatste nacht overnachten is een camping/hostel voorzien van alle nodige faciliteiten. Vanuit hier worden dagelijks activiteiten georganiseerd zoals skydiven, paintball, raften, mountainbiken, bellyak, en ga zo maar door. Ook is er bijna elke week wel een traditioneel polkafeest wat nu misschien als het dieptepunt van je reis klinkt; maar niets is minder waar. De camping is omgeven door mooie natuur en binnen een uur zit je in de hoofdstad Ljubljana.

Met een groep boeken van meer dan 8 personen?
Wil je graag met een grote groep komen? Dat kan. Laat mij op tijd weten met hoeveel personen je deze reis wilt gaan doen en dan regel ik dat er meerdere busjes voor ons klaar staan.

Meer, minder of andere activiteiten?
Is de week nog niet vol genoeg of wil je juist wat meer vrije tijd? Of wil je misschien andere soort activiteiten? Ook dat is mogelijk. Ik heb geprobeerd om de leukste activiteiten in het programma te verwerken maar mocht dit toch niet zijn wat je zoekt, dan ligt er nog een hele lijst met alternatieven voor je klaar!

Zoals je ziet zijn er vele mogelijkheden voor het aanpassen van de reis. Bijna alles kan geregeld worden! Staat jouw idee hier niet tussen, laat het me dan weten en dan gaan we kijken wat we kunnen doen:)